danas SVI U IZLAZAK!

Pietas se pridružuje humanitarnoj akciji Branislava Danevskog. Organiziran je specijalni "Susret generacija". Sav prihod od ulaznica ići će za Ivana

| Autor: Glas Istre
S nedavnog otvorenja renoviranog Pietasa (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

S nedavnog otvorenja renoviranog Pietasa (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


U sklopu humanitarne akcije Srce za Ivana, koju je pokrenuo Branislav Danevski, večeras,ovog petka, organizira se poseban glazbeni događaj "Susret generacija" u poznatom pulskom klubu Pietas Julia. Cijena ulaznice iznosi 5 eura a sav prihod prikupljen od prodaje namijenjen je mladom Ivanu iz Štinjana, koji se bori sa ozbiljnim srčanim problemima. Potrebna mu je hitna operacija u Švicarskoj, a ova akcija ima za cilj da mu se u tome pomogne. Organizatori pozivaju sve da se pridruže ovom posebnom susretu generacija, kako bi zajedno napravili veliku razliku u Ivanovom životu.

Plakat

Osim što će sudionici događaja kupnjom ulaznice podržati Ivanovu borbu, imat će priliku uživati u nezaboravnoj večeri punoj dobre glazbe. DJ Keđo će opet biti za pultom, ali ovoga puta neće biti sam. Pridružuje mu se tribute band Bijelog Dugmeta - Pastiri.

Pastiri su osnovani 2013. godine s jednim jasnim ciljem - izvoditi isključivo pjesme legendarnog Bijelog Dugmeta. Njihov izbor imena za band vezan je za 1975. godinu kada je zagrebački novinar Dražen Vrdoljak seriju pjesama Bijelog Dugmeta nazvao pastirski rock.

Ovi iskusni glazbenici teže autentičnom zvuku 70-ih i 80-ih godina, što će publiku vratiti u vremena nekadašnjeg jugoslavenskog rocka.

"Susret generacija" je prilika da se pridružite ovom glazbeno-humanitarnom događaju i pomogne da Ivanova borba postane borba svih nas. Zajedno možemo stvoriti bolje sutra, uz ritam prošlosti i stvaranje novih uspomena", poručuju iz Pietasa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum