Naš san njihov osmijeh

More ljubavi: Prikupljaju se sredstva za ljetovanje potrebite djece

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
(Foto Naš san njihov osmijeh)

(Foto Naš san njihov osmijeh)


Humanitarna udruga Naš san njihov osmijeh kreće s pripremama za organizaciju velike humanitarne akcije More ljubavi koja će se provoditi tijekom proljeća i ljeta da bi se potrebitoj djeci omogućilo ljetovanje u Istri. Financijska sredstva prikupljaju se do 13. lipnja, nakon čega će djeca u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna putovati u Istru.

Osim samog smještaja, koji osiguravaju privatni iznajmljivač, kampovi, fizičke i pravne osobe, udruga snosi troškove prijevoza za sve korisnike koji će biti obuhvaćeni akcijom te po mogućnosti ostale troškove boravka djece i njihovih roditelja/skrbnika.

Udruga Naš san njihov osmijeh poziva javnost da im pomogne u akciji, odnosno da im se jave fizičke ili pravne osobe koje mogu pružiti besplatan smještaj tijekom sedam dana od 24. lipnja do 9. rujna. Za prijavu je potrebno poslati sljedeće podatke: ime i prezime te kontakt vlasnika smještaja; period za prihvat djece (7 dana između 24. lipnja i 9. rujna); broj osoba koje mogu noćiti u objektu te adresu objekta. Prijava je moguća putem Facebooka udruge, elektroničke pošte ili telefona (nassan.njihovosmijeh@gmail.com, 099 308 37 50)

Akcija More ljubavi pokrenuta je 2019. godine na inicijativu privatnog iznajmljivača apartmana koji je odlučio svoj objekt dati na korištenje djeci iz socijalno ugroženih obitelji. Lani je tako došlo 135 osoba koje su bile smještene u 37 različitih objekata u Puli i okolici (Medulin, Banjole, Premantura, Fažana, Umag, Vrsar, Kanfanar, Rovinj). Korisnici su bili iz Mostara, Petrinje, Vinkovaca, Darde, Osijeka, Zagreba, Brodskog Stupnika, Đakova, Majske Poljane, Vukovara, Zaboka i Siska, a boravili su u kampovima, šatorima, apartmanima i kućama za iznajmljivanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum