Izdane građevinske dozvole

Niču zgrade iznad marine Veruda. Poznata je cijena kvadrata luksuznih apartmana. Riječ je o vrtoglavim iznosima

Građevinske dozvole za zgrade A i B su dobivene i trenutno se gradi na katastarskoj čestici broj 4739/1 iznad Tehnomontove marine Veruda, na vrlo atraktivnoj lokaciji s pogledom na pulsku Verudelu, Fratarski otok i otvoreno more, potvrdio nam je investitor Mario Jašarević

| Autor: Jelena MILOVIĆ
Bageri na brdu iznad Tehnomontove marine Veruda  (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Bageri na brdu iznad Tehnomontove marine Veruda (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


"Građevinske dozvole za zgrade A i B su dobivene i trenutno se gradi na katastarskoj čestici broj 4739/1 iznad Tehnomontove marine Veruda, na vrlo atraktivnoj lokaciji s pogledom na pulsku Verudelu, Fratarski otok i otvoreno more, potvrdio nam je jučer investitor Mario Jašarević, vlasnik tvrtke Promel koja na ovoj lokaciji namjerava podići ukupno pet zgrada s luksuznim apartmanima.

Odgovarajući na pitanja o ovom projektu prije godinu i pol, Jašarević je kazao da su se tada čekale dozvole za prva tri objekta.

Svaka zgrada, najavljivao je tada, imat će po tridesetak apartmana, po cijeni kvadrata od 3.600 eura bez, odnosno oko 4.500 eura s PDV-om. Ciljano tržište su, veli, kupci više platežne moći koji su za tu atraktivnu lokaciju spremni odvojiti i više, govorio je tad Jašarević. Što rekao, to i prorekao: jučer nam je potvrdio da je taj iznos korigiran pa će kvadrat koštati od 5.000 do čak 7.500 eura!

- U ovom trenutku ne postoji ljepša lokacija na kojoj radimo i zbog tog razloga je takva cijena, a vjerujem da će se s tim složiti svi, pa i budući kupci, rekao je još tada Jašarević.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini