KRIZA NA PULSKOJ PEDIJATRIJI

Županijska pročelnica dr. Antić sazvala hitan sastanak. "Tražit ću da mi objasne kako je moguće da je ostalo samo toliko sestara"

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Gordana Antić (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Gordana Antić (snimio Milivoj MIJOŠEK)


O problemima na pulskoj pedijatriji, koja se praktički nalazi pred kolapsom nakon odlaska još tri sestre, oglasila se pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije dr. Gordana Antić.

"Odmah po primitku dopisa od strane Ravnateljstva Opće bolnice Pula, u kojem me obavještavaju o razmjerima nedostatka medicinskih sestara, odnosno tehničara na Odjelu pedijatrije, za sutra (srijedu, op.n.) sam sazvala hitan sastanak sa zamjenikom ravnateljice dr. Ivicom Fedelom, budući da je ravnateljica odsutna, te predstavnicima Upravnog te Stručnog vijeća.

Na sastanku ću zatražiti da mi objasne što se događa i kako je došlo do toga da će za tri tjedna na spomenutom odjelu biti svega pet medicinskih sestara/tehničara u smjenskom radu te jedna sestra za jutarnju smjenu, i što se do sada poduzelo kako do toga ne bi došlo, kao i koji su sljedeći koraci koje Ravnateljstvo misli napraviti", kazala je Antić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini