VELIKA DONACIJA ZA KRAJ GODINE

U Udrugu tjelesnih i invalida rada Istre, Božić je ove godine stigao ranije

| Autor: Lara BAGAR
Raskošna donacija...

Raskošna donacija...


Božić je već započeo u Udruzi tjelesnih i invalida rada Istre. Uoči blagdana dobili su donaciju iz Austrije čija je vrijednost između 35 i 40 tisuća eura, kako je procijenio predsjednik ove udruge Boris Jurevini, koji je donaciju dopremio uz pomoć otorinolaringologa dr. Ivica Krajcara.

Raskošna donacija...Boris Jurevini (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Ovo je nastavak vrijednih donacija koje već godinama, preciznije od 2012., u Pulu stižu zaslugom Nade Paić, rođene Šibenčanke, glavne sestre mobilnog hospicija.

Udruga koja ima čak 810 članova ovog je puta primila vrijednu pošiljku u kojoj su se našla dva ergometrijska aparata, nekoliko stolova za masažu, profesionalni aparat za kisik, puno madraca, među kojima se ističu antidekubitus i modularni antidekubitus, tri "princeze", pelene, inhalatori, sauberi, specijalizirana hrana za najteže bolesnike i sva sila higijenskih potrepština.

Proteklog četvrtka održana je i godišnja skupština udruge na kojoj su sudjelovali i predsjednik Hrvatskog saveza invalida rada Ante Štulić i njihov izvršni direktor Leke Sokolaj te Branka Pažur, predsjednica Udruge invalida rada grada Siska. Pažur je zbog velikih donacija pulske udruge Siščanima uručila Jureviniju priznanje i proglasila ga počasnim članom.

Raskošna donacija...Branka Pažur, predsjednica Udruge invalida rada Siska

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum