NOVA NEKRETNINA POZNATE PULSKE UGOSTITELJSKE OBITELJI

Oriano Otočan s partnerima kupio atraktivan poslovni prostor u Prvomajskoj. Saznajemo što bi se tamo moglo otvoriti

| Autor: Marcello ROSANDA
Oriano Otočan (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Oriano Otočan (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Braća Toni Dorijano i Oriano Otočan, od kojih je ovaj drugi poznati IDS-ovac, nakon što su ljetos u obnovljenom zdanju kotlovnice bivše tvornice duhana u Kandlerovoj ulici otvorili restoran Fabbrica, sada se dalje šire centrom Pule, pa su nedavno kupili poslovni prostor bivše poslovnice PBZ banke u Prvomajskoj ulici, odmah preko puta Parka grada Graza.

Taj objekt u naravi predstavlja poslovni prostor u prizemlju, a sastoji se od šalter sale s ulazom iz Prvomajske ulice, dvije kancelarije, hodnika, degažmana (predprostor), skladišta, sanitarnog prostora, hale i ulaza iz ulice Balda Lupetine - površine od 155,47 kvadrata. Tu je i poslovni prostor na prvom katu koji se sastoji od kancelarija i sanitarnog prostora ukupne površine od 145,90 kvadrata. Dakle, ukupna površina nekretnine je 301,7 kvadrata, a PBZ je čitav prostor prodavao za nešto više od pola milijuna eura.

Istranka, Kantina…

Inače, obitelj Otočan posjeduje još nekoliko restorana i kafić na atraktivnim lokacijama u samom središtu Pule. Uz već spomenutu Fabbricu koju s obitelji vodi Orianova supruga Doris Cerin Otočan, tu su i poznati kafić Istranka nadomak merkata, restorani Pomodoro i Mediterraneo na području Prvomajske, odmah u blizini novog prostora, te restoran Kantina preko puta zgrade Županije.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater