PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

U Optiku Centar vratila se SAVRŠENA [1+1] PONUDA

Pad temperature u termometru uvertira je i savršeni trenutak da krenete u potragu za novim parom dioptrijskih naočala. Od danas, 1. rujna, u Optiku Centar, vratila se SAVRŠENA [1+1] PONUDA

| Autor: Promo
SAVRŠENA [1+1] PONUDA

SAVRŠENA [1+1] PONUDA


Optika Centar, dobro je poznato mjesto koje okuplja ljubitelje naočala svih dobnih skupina te dirigira modne trendove u svijetu sunčanih naočala kao i dioptrijskih okvira. Iz godine u godinu, Optika Centar oduševljava sve širom ponudom dioptrijskih okvira koji se s lakoćom uklapaju u svačiji modni izričaj i zadovoljavaju sve modne kombinacije. Osim pristupačnih cijena i trendi okvira, trenutna akcija SAVRŠENA [1+1] PONUDA, nudi vam mogućnost da za kupovinu jednih dioptrijskih naočala u minimalnoj vrijednosti od 799 kn, druge naočale iz odabrane kolekcije okvira, iste ili druge dioptrije dobijete potpuno besplatno. Akciju možete koristiti samostalno ili je kombinirati s članom obitelji, prijateljem, kolegom s posla ili drugom dragom vam osobom.

Optika Centar - ZEISS Vision Expert, prva je optika u Istri, ali i u Hrvatskoj koja se kod pregleda vida koristi najmodernijom inovativnom tehnologijom. Tijekom specijalističkog pregleda vida stvara se potpuno novo iskustvo. Stručno osoblje, svakog pojedinca vodi kroz različite korake u procesu, tijekom kojega se s njim dijele ključne informacije.

Od samog odlaska na pregled, individualnog pristupa svakom pacijentu pa sve do savjeta oko odabira dioptrijskog okvira kao i savjeta koje ZEISS naočalne leće će u potpunosti odgovarati vašim potrebama s obzirom na situacije u kojima koristite dioptrijske naočale.

Optika Centar

Optometrist Bc. Dino Softić

Svoj vid prepustite u ruke optometristi Bc. Dinu Softiću iza kojega je više od 10 godina iskustva u optometriji. Optometrista svakom pregledu pristupa individualno, na razini konzultacije kroz koju od svakog pacijenta saznaje kako izgleda njegov tipičan dan. Provodi li puno vremena u vožnji ili ispred digitalnih ekrana, je li u prošlosti imao problema s vidom i slično. Na temelju dobivenih informacija i uz pomoć tehnologije daje točan vizualni profil svakog pacijenta i određuje najbolju moguću dioptriju.

Dopustite da se Optika Centar - ZEISS Vision Expert za vaš vid pobrine sa sigurne udaljenosti. Online ili pozivom na 052 223 771 rezervirajte svoj termin specijalističkog pregleda vida za sebe i osobu s kojom želite iskoristiti ovu savršenu ponudu. Za više detalja o samoj akciji posjetite Optiku Centar na adresi Flanatička 19, Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum