REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Optika Centar u Puli, mjesto je sigurnog i beskontaktnog specijalističkog pregleda vida

| Autor: Promo
Optometrist Bc. Dino Softić

Optometrist Bc. Dino Softić


Optika Centar jedina je optika u Istri koja se prilikom pregleda vida koristi najnovijom Zeiss inovativnom tehnologijom. Zahvaljujući ZEISS tehnologiji svi pregledi se održavaju sa sigurne udaljenosti i u potpunosti su beskontaktni. U Optici su u potpunosti prihvatili život u novoj normalnosti i osim što brinu o vašem vidu, jednako im je važna briga o vašem zdravlju.

Procjenjuje se da na svakih 10 osoba, 4 do 6 osoba slabije vidi, a problem uspješno rješavaju nošenjem naočala ili kontaktnih leća. Uzme li se u obzir činjenica da 90% informacija koje primamo iz vanjskog svijeta dobivamo putem osjetila vida i da o tome ovisi kvaliteta života, neodgovorno prema sebi bi bilo ne pobrinuti se za vlastiti vid.

Savršena (1+1) ponuda Optike Centar

Upravo zbog toga, kako bi pomogli što većem broju građana, u Optici Centar su osmislili SAVRŠENU [1+1] PONUDU u kojoj do kraja 2020. godine uz jedne kupljene korekcijske naočale u minimalnoj vrijednosti od 799,00 kn, naočale druge dioptrije iz odabrane kolekcije okvira su gratis. Na pregled vida povedite muža, ženu, mamu, tatu, brata, sestru ili dragu vam osobu i dodatno uštedite na vašem kućnom budžetu.

Brigu o vašem vidu prepustite u ruke optometristi Bc. Dinu Softiću iza kojega je više od deset godina iskustva u optometriji. Svakom pregledu i pacijentu pristupa na individualan način, a uz pomoć ZEISS tehnologije s visokom preciznošću analizira vaše oči. Uz kompletnu paletu Zeiss proizvoda, Optika Centar nudi vrhunsku uslugu uz stručno osoblje koje vam stoji na raspolaganju.

Rezervirajte vaš beskontaktni specijalistički pregled online, pozivom na broj 052 223 771 ili osobnim dolaskom u Optiku Centar na adresi Flanatička 19 u Puli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater