SAVRŠENA 1+1 PONUDA

OPTIKA CENTAR: Mjesec savršenog vida i u veljači

| Autor: Promo


Zbog velikog interesa, u Optici Centar SAVRŠENA [1+1] PONUDA produžena je i tijekom veljače. Kupite li jedne dioptrijske naočale u minimalnoj vrijednosti od 799,00 kn, Optika Centar vam poklanja naočale druge dioptrije, iz odabrane kolekcije okvira, za vašeg člana obitelji ili prijatelja. Na pregled vida povedite supružnika, mamu, tatu, brata, sestru, prijatelja ili pak kolegu s posla.

Optika Centar

Optika Centar, jedina je optika u Istri koja se kod pregleda vida koristi najnovijom ZEISS inovativnom tehnologijom. ZEISS kao vodeći svjetski proizvođač precizne optike kombinira tehničku stručnost i inovativne ideje u jedinstvena vizualna iskustva što garantira savršenu korekciju vida i kvalitetu izrade dioptrijskih naočala.

Optika Centar

Zahvaljujući tehnologiji, svi pregledi su sigurni i beskontaktni, održavaju se sa sigurne udaljenosti, brzi su, bez čekanja te bez uputnica. Uz specijalistički pregled vida, u optici će vam izmjeriti i očni tlak automatiziranim beskontaktnim tonometrom. Brigu o vašem vidu prepustite specijalisti i optometristi Bc. Dinu Softiću iza kojega je više od 10 godina iskustva u optometriji, a svakom pregledu pristupa na individualan način.

Optika Centar

Ovisno o vašem životnom stilu kao i osobnim navikama, stručno osoblje optike savjetovat će vas koje naočalne leće odabrati, a možete birati između jednojakosnih, progresivnih, digitalnih, uredskih, DriveSafe te EnergizeMe naočalnih leća.

Optika Centar

Ako je od vašeg posljednjeg pregleda vida prošlo više od godinu dana, naručite se na specijalistički pregled vida putem linka https://bit.ly/3lu3mdq ili pozivom na 052 223 771, a za više informacija posjetite optiku na adresi Flanatička 19, Pula.

Optika Centar

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater