PRIJAVE U TIJEKU

RUN THROUGH ROMAN HISTORY: Sportska manifestacija 4. Pula Marathon - 16. i 17. rujna 2022.

| Autor: Promo
Pula Marathon

Pula Marathon


Ove godine vas očekuje nevjerojatna zabava na sportskom događaju 4. Pula Marathon! Turistička zajednica grada Pule uz AK Maraton 2000, glavni je nositelj projekta uz pokroviteljstvo Grada Pule i u suradnji s ISTRun. Nezaobilazan i važan partner je i Arena Hospitality Group.

Jedinstveni događaj na kojem morate biti, da li kao sudionik ili kao dio publike, ove godine zasjat će u još većem sjaju. Naime, u sklopu 4. Pula Marathona održat će se dječje utrke u petak, 16. rujna, a u subotu, 17. rujna utrke na 5, 10 i 21 kilometar.

Trčanje kroz Pulu i njezine starorimske kutke oduševit će svakog trkača, posjetitelja, rekreativca. Prijaviti se može direktno na službenoj mrežnoj stranici odabirom na određenu kategoriju utrke. Više informacija o stazi, startu i cilju te o ostalim servisnim informacijama potražite na www.pulamarathon.com

- Ono što posebno želimo naglasiti je da molimo za strpljenje svih naših sugrađana i gostiju koji će se taj dan zateći u prometu u Puli jer će dijelovi prometnica biti zatvoreni. Čak će i javni prijevoz biti usmjeren posebnom regulacijom, a uglavnom će zahvatiti vrijeme nešto prije starta utrka pa sve dok zadnji trkač ili trkačica ne uđe u startnu ravninu koja se nalazi unutar Arene, istaknuo je Goran Franinović , voditelj projekta.

Posebnom prometnom regulacijom koordinirat će predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova uz redarsku službu organizatora. Koje će prometnice obuhvatiti posebna regulacija prometa tijekom 16. i 17. rujna i više detalja, potražite na https://www.pulamarathon.com/hr/550-2/

Pozivamo sve vozače na pojačan oprez, strpljenje i razumijevanje.

Karta: 16. rujna 2022. - dječje utrke (Od 18.30 do 20.00 sati)

Pula Marathon

 

Karta: 17. rujna 2022. / Utrke na 5., 10., i 21 km.

Pula Marathon

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum