MJESTO SUSRETA

Pregršt zbivanja i raznolikog sadržaja na ovogodišnjem Plava Laguna Croatia Openu Umag

| Autor: Promo
(Foto: Studenac)

(Foto: Studenac)


Proteklih desetak dana Grad Umag ponovno je postao središte sportskog i glazbenog svijeta, ali i mjesto susreta brojnih ljudi iz svijeta gospodarstva, sporta i društvenog života i to zahvaljujući još jednom izdanju Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Uz izvrstan tenis i najjači turnir u posljednjih 15-ak godina, tu je i turnir Umag Stars Open na kojem igra više od 200 rekreativaca, a nakon dvije su se godine vratili i gourmet priča te zabavni program.

Kao i prethodnih izdanja, niti ovo nije moglo proći bez neizostavnih dnevnih druženja u popularnoj Social Areni koja se nalazi na nezaobilaznoj lokaciji, tik uz more. Upravo je Social Arena mjesto gdje svi posjetitelji, osim u vrhunskom tenisu, fantastičnom zabavnom programu i bogatoj gourmet ponudi, mogu raditi i na networkingu.

(Foto: Studenac)

Tu se nalazio i poseban Studenac market punkt gdje se mogao napraviti predah od cjelodnevnih događanja, napuniti baterije između mečeva, te se podružiti i sklopiti neka nova poznanstva i kontakte. Ovaj se trgovački maloprodajni lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj pobrinuo da svi posjetitelji tijekom trajanja Plava Laguna Croatia Opena Umag dobiju raznovrsne i ukusne snackove u "TO GO" pakiranjima, a koji se u ponudi mogu pronaći isključivo u prodavaonicama Studenca. Tijekom finalnog vikenda u Umagu Studenac je tako posjetiteljima podijelio čak 500 snackova u praktičnim pakiranjima.

(Foto: Studenac)

U Social Areni posjetitelji su se mogli informirati i o pogodnostima koje nudi Triglav osiguranje koje je i je ove godine pripremilo zabavan izazov za sve posjetitelje - SUP(er) tenis na vodi. U njemu su se hrabro okušali i tenisači, među kojima su bili Aljaž Bedene, Roberto Carballes Baena, David Vega Hernandez i Bernabe Zapata Miralles. U pola sata zabave na vodi, uz puno smijeha i kupanja, svladali su tenis igrajući i balansirajući na supovima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini