POZDRAV IZ ROVINJA OD OPTIKE ANDA

| Autor: Promo
Optika Anda (Snimio Milivoj Mijošek)

Optika Anda (Snimio Milivoj Mijošek)


U Rovinj je je stigla nova „modna razglednica“ - Optika Anda po prvi put otvorila svoja vrata u biseru Istre! Građani Rovinja ovih dana mogu uživati u najnovijim kolekcijama naočala i pripremiti se za nadolazeću ljetnu sezonu.

Optika Anda

U industrijskoj zoni Gripole, u novootvorenom Rovinj Retail Parku smjestila se Optika Anda i dodatno obogatila sadržaj centra za sve njegove posjetitelje. Nova poslovnica uređena je po prepoznatljivom modernom stilom, a ugodnim ambijentom osvaja na prvu. Vrhunska oprema i kvalitetna usluga pruža jedinstven doživljaj kupovine jer od sada sve možete obaviti na jednom mjestu! U sklopu nove poslovnice, Anda stručnjaci nude uslugu besplatne kontrole dioptrije, izrađuju naočale po vašim mjerama i brinu o zdravlju vaših očiju.

Optika Anda

 

A što se nosi ove sezone u svijetu naočala, otkrivaju omiljene #AndaGirls influencerice Daria, Ivana, Antea i Barbara. Proljeće je pravo vrijeme za pokret i nove izazove, a uz novu kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2022. zaljubit ćete se na prvi pogled. Brendovi kao što su Balenciaga, Prada i Saint Laurent odvažno se poigravaju s futurističkim i avangardnim elementima, a među ključnim modnim detaljima ističu se lančići za naočale koje s lakoćom možete kombinirati prema svom stilu.

Jeste li spremni prihvatiti nove trendove i "prošetati“ ih Rovinjom? Dođite na adresu Gripole 4 i otkrijte koji je model naočala savršen za vas uz prigodne popuste povodom otvorenje.

Ci vediamo a Rovigno!

Optika Anda

Optika Anda

Optika Anda

Optika Anda

Optika Anda

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini