NI LOMA, NI NEPOTREBNOG TROŠKA

Mobile Outfitters - anđeo zaštitnik vašeg mobitela

| Autor: Promo
(Foto: Mobile Outfitters)

(Foto: Mobile Outfitters)


Bez obzira na kvalitetu i koliko ste novca izdvojili za njega, staklo ekrana najosjetljiviji je dio vašeg pametnog telefona. Lomovi i ogrebotine na ekranu uvjerljivo su najčešća oštećenja s kojima se danas susreću vlasnici mobitela. Prilikom puknuća ekrana najčešće stradavaju i senzori, odnosno elektronika koja se nalazi pod staklom i omogućava korištenje uređaja, te je stoga za daljnje korištenje nužan popravak i potpuna zamjena oštećenog ekrana što za vlasnike svih kvalitetnijih modela mobilnih uređaja znači i vrlo ozbiljnu investiciju.(Foto: Mobile Outfitters)

Koliko god mi pažljivi bili, dovoljan je trenutak i svakome je bar jednom mobitel ispao na pod iz ruke, džepa ili sa stola. Što učiniti da o ishodu takvih događaja ubuduće ne odlučuje sreća - pitanje je na koji smo odgovor pronašli u tvrtki Mobile Outfitters koja je u 50 zemalja prisutna na više od 900 lokacija, a odnedavno svoje usluge nudi i u Puli.

Radi se o ponudi najkvalitetnije i cjelovite zaštite ekrana, rubova, poleđine i kamere vašeg mobitela koju je ova američka tvrtka kreirala razvojem specijalne folije od poliuretana, vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe.

Kroz tri godine istraživanja i razvoja razvili su najnapredniju zaštitu na svijetu, a rezultat je prozirna Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca. Čvrsti dio folije upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju i ima samoiscjeljujuću sposobnost, te nakon postavljanja, u pravom smislu tog pojma, postaje anđeo zaštitnik vašeg mobitela.

(Foto: Mobile Outfitters)(Foto: Mobile Outfitters)

Troslojna Fusion folija od poliuretana idealno prianja ravnim i zaobljenim ekranima, a Mobile Outfitters u svojoj ponudi nudi zaštitu za više od 2 tisuće raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova. Također, svakodnevno vrši update svoje baze dostupnih modela kako bi uvijek pratio najnovije modele koji izlaze na tržište.

Spomenimo da u Mobile Outfittersu možete dobiti i FUSION BUMPER, najtanju svjetsku zaštitu za bočne strane i kutove telefona, koja predstavlja najvišu razinu zaštite za vaš mobilni uređaj.

Svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene, pri čemu kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu samo plaća uslugu postavljanja folije, a folije dobiva besplatno.

Više informacija o samim proizvodima pronađite na službenoj stranici, FacebookuInstagramuYoutube kanalu ili svratite do njihovog štanda u trgovačkim centrima Max City Pula, u Tower Centru Rijeka i Arena Centru u Zagrebu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater