novi hit

Tony i ''Vojnik pod zvijezdama'' premijerno u Poreču

| Autor: Glas Istre
Tony Cetinski

Tony Cetinski


Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih glazbenika iz Hrvatske, na Dan žena izdao je novu pjesmu pod nazivom ''Vojnik pod zvijezdama''.Ovu posebnu pjesmu Tony je odlučio pokloniti svim ženama svijeta na dan posvećen samo njima, ovogodišnjem Danu žena, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima.

Pjesmu su svi obožavatelji prvo mogli čuti na radio postajama, a sada ju mogu poslušati i na You Tube kanalu glazbenika. Tony će svoju novu pjesmu, za koju ne sumnjamo da će biti još jedan hit u nizu, prvi put premijerno uživo izvesti u subotu, 11. ožujka, u porečkoj Žatici na koncertu povodom Dana žena.

"Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći. Iz prostog razloga što lako ulazi u uho, ali i srce, a ono što jednom dođe do srca, tamo i ostaje. 'Vojnika pod zvijezdama' iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, ali i svojoj vojsci ljubavi, vjernoj publici koja stoji uz mene sve ovo vrijeme. Samo ljubav!", rekao je Tony Cetinski.

''Vojnik pod zvijezdama'' ima snažnu i duboku poruku, a Tony ju je uspio prenijeti na savršen način, i stvoriti pjesmu koja će ostati u srcima i mislima publike. Za fanove vjerujemo da će ova pjesma biti hit koji će se često vrtjeti na radiju i svim drugim platformama.

Ako želite čuti ''Vojnik pod zvijezdama'' i uživo, imate priliku premijerno ove subote u Poreču. Ulaznica u prodaji ima još malo, a ako još niste osigurali svoju, dostupne su na entr.io/toni_porec

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter