ODBOJKA

Velovršanke poražene u Osijeku: KASNO BUĐENJE NEDOVOLJNO I ZA SET

Osijek - Veli Vrh 3:0 (25:9, 25:19, 25:23). Odbojkašice Velog Vrha poražene su od Osijeka u trećem kolu Superlige. Osječanke su do tri boda u svom Gradskom vrtu stigle nakon samo 51 minute "čiste" igre, ostavivši Velovršanke i drugi susret u nizu s praznom rubrikom u koju se upisuju osvojeni setovi

| Autor: Ivica CEROVAC
PRAZNIH RUKU IZ OSIJEKA - Marina Ćorić (Snimio Danilo Memedović)

PRAZNIH RUKU IZ OSIJEKA - Marina Ćorić (Snimio Danilo Memedović)


Utakmica 3. kola Superlige odbojkašica: Osijek - Veli Vrh 3:0 (25:9, 25:19, 25:23). NŠD Gradski vrt. Suci: Marin Maganić (Zagreb) i Jasmin Ramić (Sisak).

OSIJEK: Kainz (L), Kolobarić, Rajndl, Gadžić, I. Lovrić, Gajić, M. Lovrić, Lizatović, Županić, Weinand, Jurić, Dugandžić.

VELI VRH: Srdić, Ćosić, Miletić (L), Škibola, Rakić, Ćaćić, Kalister, Šverko, Ćorić, Šegota.

Odbojkašice Velog Vrha poražene su od Osijeka u trećem kolu Superlige. Osječanke su do tri boda u svom Gradskom vrtu stigle nakon samo 51 minute "čiste" igre, ostavivši Velovršanke i drugi susret u nizu s praznom rubrikom u koju se upisuju osvojeni setovi. Razlog tome prvenstveno leži u jako lošem otvaranju, a kad su se igračice trenerice Tatjane Tonković napokon probudile i dostigle "radnu temperaturu", bilo je to prekasno čak i za počasni set.

Susret je krenuo tako da su na jedan osvojeni poen Velovršanki, Osječanke odgovarale serijom. S četiri poena u nizu domaća se ekipa odmah odlijepila (5:1), s tri je potom osujetila protivnički pokušaj povratka u život (10:4), s pet razriješila sve dileme (16:6), nakon čega je priča zaključena sa sedam uzastopnih poena i prvi set bio je arhiviran poslije samo devet minuta igre.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater