ODBOJKA ŽOK

Umag i ovog ljeta organizirao je sportski program za najmlađe: USPJEŠNO OKONČANO 14. IZDANJE UMAŠKE LJETNE ŠKOLE ODBOJKE

| Autor: Zlatko GAVRAN
(Snimio Mijat Gavran)

(Snimio Mijat Gavran)


Tradicionalna Ljetna škola odbojke za najmlađe ŽOK Umag, u svom 14. izdanju je opravdala očekivanja djevojčica i dječaka koji ne propuštaju taj ugođaj uz ine načine uživanja u ljetnim čarima. Uz sadržajni program aktivnosti koji je stručno osmislio umaški znani trener Ivica Radočaj s još nekoliko suradnika iz ženskog odbojkaškog kluba. Svesrdna pomoć pri ostvarenju aktivnosti, za više od 70 mladih zaljubljenika u ovaj sport, odbojkaškom stručnjaku bile su tri istaknute igračice prve ekipe Ema Stikić, Malu Celić i i Mia Radešić.

- Program rada je bio prilagođen svim uzrasnim skupinama, onima koji su prvi put sudionici ove manifestacije, i onim koji su već osjetili čari igranja odbojke. Početnici su kao prvo trebali svladati temeljne osnove i najvažnije tehničke elemente. Uz taj ozbiljniji i zahtjevniji dio, za sve je polaznike Škole kroz svaki dan je organiziran zanimljiv i nadasve zabavan program sa svakovrsnim sportskim i drugim korisnim igrama. Središnja se zabava događala na bazenu i toboganima hotela Sol Garden, turističke tvrtke Plava laguna, kazuje Ivica Radočaj.- U dva tjedna održana je Škola odbojke, a na njihovu kraju priredili smo međusobni turnir za sve sudionike. Treba istaknuti da su najmlađi svladali gradivo, odnosno usvojili elemente kojima smo ih poučavali, i uz ponešto starije dobro su se snalazili u igri. Za nagradu su svi polaznici Škole dobili prigodne majice organizatora, uz prigodne darove kojima ih je iznenadila Plava laguna.

Na kraju smo Ljetne škole za nezaboravne trenutke polaznici priuštili slastice, pizzu i omiljeno piće. Za pomoć pri održavanju zahvalni smo Gradu Umagu i gradskoj Turističkoj zajednici te tradicionalnim donatorima, u ime se organizatora ove tradicionalne manifestacije ŽOK Umag, naš sugovornik zahvalio svima koji podržavaju ovaj projekt.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini