ISTRA 1961

VODA DOŠLA DO GRLA U današnjoj domaćoj utakmici s Lokomotivom Puljanima IGRA SAMO POBJEDA

Matematički gledano nije sve na nama, jer nam se neki rezultati moraju poklopiti, ali direktni konkurenti imaju teži raspored od nas i svjesni smo da će se puno toga nas pitati. Mi moramo odraditi svoj dio posla, da bi onda pratili druge i gledali njihove rezultate, rekao je trener Danijel Jumić

| Autor: Ivica CEROVAC
Slavko Blagojević (Snimio Matija Djanješić/Cropix)

Slavko Blagojević (Snimio Matija Djanješić/Cropix)


Današnji ogled između Istre 1961 i Lokomotive, koji će se igrati na "Drosini" s početkom u 17 sati, otvorit će 34. kolo Prve HNL. U prošlom kolu matematički je potvrđeno kako je Dinamo obranio naslov prvaka, Osijek će se morati zadovoljiti drugom pozicijom, a sad se u preostalih 270 minuta "žive" igre trebaju razriješiti još dileme vezane oko putnika za Europu, kao i onog kojem slijedi silazak u niži rang. U toj borbi za izbjegavanje napuštanja društva najboljih nalaze se i "zeleno-žuti", štoviše, u ovom su trenutku upravo oni glavni kandidati za ispadanje i žele li promijeniti trenutačno stanje stvari, danas im igra samo jedan rezultat, a to je pobjeda.

- Slijedi nam najbitnija utakmica nakon reprezentativne pauze i to je to, nema se više ništa za dodati ili oduzeti. Svi sve znamo, voda je došla do grla, ali još uvijek je sve na nama i toga trebamo biti svjesni te napraviti sve da danas budemo što bolji, rekao je Danijel Jumić, trener Istre 1961.

- Naravno, matematički gledano nije sve na nama, jer nam se neki rezultati moraju poklopiti, ali direktni konkurenti imaju teži raspored od nas i svjesni smo da će se puno toga nas pitati. Mi moramo odraditi svoj dio posla, da bi onda pratili druge i gledali njihove rezultate. U zadnje vrijeme stvari se ne odvijaju u smjeru u kojem bismo mi željeli, ali moramo se nastaviti baviti onime na što možemo utjecati, a to smo mi. Nisam išao previše daleko u sve moguće kombinacije, prvenstveno razmišljam o nama i maksimalni fokus mi je na današnjoj utakmici.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum