MLADI VRATARI

ISKUSNICI UČE GOLMANSKE NADE: U srpnju dvostruki termin kampa Cotić-Starčić

| Autor: Boris VIDULIN
(Boris VIDULIN)

(Boris VIDULIN)


Ako u dogledno vrijeme bude interesa, možemo organizirati i treći kamp jer ne želimo nikoga odbijati već svakom omogućiti da ulaže u sebe kao vratar i pružiti mu malo izobrazbe koja će mu biti od koristi u budućnosti, najavio je Aleksandar Starčić

U starogradskoj jezgri Vrsara, u prekrasnom ambijentu hotela Vista, vratarski kamp "Cotić-Starčić" najavio je svoj četvrto i peto druženje s mladim vratarima u Ravnoj Gori. Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić kao treneri vratara, sada već tradicionalno, svoj ljetni kamp organiziraju u Gorskom Kotru. Ovogodišnji su podijelili su dva termina, od 10. do 15. srpnja, i od 21. do 26. srpnja.

- Do sada smo imali samo jedan termin po kampu, bio on ljetni ili zimski, a ovo je prvi put da ćemo imati dva kampa u istom razdoblju. Interes je sve veći i jako nam je žao što smo ove godine morali odbiti niz mladih vratara koji imaju želju da uče, da se usavršavaju uz nas, da budu dio trenerskog kampa. Iako smo mogli proširiti grupe, smatramo da bi to bilo kontraproduktivno. Dvadeset vratara odnosno četiri grupe po pet golmana je idealna brojka da se može raditi kvalitetno i da svakom od njih pristupiš napravi način i posvetiš mu pažnju, rekao je u uvodu Aleksa Cotić.

Na njega se samo nadovezao kolega Aleksandar Starčić.

- Ako u dogledno vrijeme bude interesa, možemo organizirati i treći kamp jer ne želimo nikoga odbijati već svakom omogućiti da ulaže u sebe kao vratar i pružiti mu malo izobrazbe koja će mu biti od koristi u budućnosti. Želimo da djeca koja su s nama prođu određenu obuku i ako kod njih uspijemo popraviti, ili dotjerati, samo jedna segment, ako oni usvoje samo jedan tehnički element, onda smo napravili puno i bit ćemo zadovoljni. Sve su to mladi dečki, od 1999. godišta, pa do najmlađeg 2013. godišta, koji vole trenirati i žele napredovati tako da je i nama pravi gušt raditi s njima, istaknuo je Starčić.

Sam kamp napreduje svake nove sezone, a upita o mogućem sudjelovanju je sve više.

- Cilj nam je napraviti i pet kampova ako bude interesa kao sad, a javljaju nam se dečki iz cijele Hrvatske, ali i Slovenije. Ovog puta imat ćemo, osim vratara iz naše županije, i dečke iz Zagreba, Rijeke , Zadra, Splita, Novske, Slovenije, otkrio je Cotić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom