MODNI EDITORIJAL

TERRA MAGICA ANTONELE GREGOROVIĆ: Inspirirano Istrom, njezinim bojama i prirodom

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(foto Ana Lorencin)

(foto Ana Lorencin)


Na nedavno održanoj modnoj manifestaciji Riječke stepenice vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović predstavila se novom kolekcijom svečanih haljina nazvanom Terra magica. Kolekcija je inspirirana Istrom, njezinim bojama i prirodom koja nas okružuje.

Upravo takav ambijent bio je inspiracija i za najnoviji modni editorijal koji potpisuju dugogodišnje suradnice, dizajnerica Antonela Gregorović i fotografkinja Ana Lorencin. Lokacija koja dočarava istarske boje je Rt Marlera, na samom istarskom jugu, koja svojim okruženjem pruža cijeli opus onog što je inspiriralo Antonelu u stvaranju ove čarobne modne kolekcije.

Boje haljina, kao i fotografije modnog editorijala, ističu plave nijanse mora, zelene tonove šuma, maslina i vinove loze te zagasito narančaste tonove kao što je boja suhe zemlja crvenice na jugu Istre. Na promišljen način dizajnerica je stvorila romantično-magičnu kolekciju suptilnog seksipila za prve dane jeseni, a koje je na snimanju editorijala nosila Martina Klimić. Da se njezin stil još bolje uklopi u okruženje, pobrinula se Klara Sošić, koja je našminkala model, a djelatnici frizerskog salona Artistic izradili frizuru. Ključni detalji prate kolekciju kroz zanimljive ženstvene krojeve, boje i teksture. Kolekcija je to na granici pret a portera i haute couturea, prepuna ručno rađenih trakica, volana i tekstura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater