BY RUŽICA KORACA

NOVA GODINA - NOVI STREETSTYLE REPORT: Puljanke (što već znamo) imaju stila, a našli smo i neke vrlo kreativne i zanimljive odjevne kombinacije

| Autor: Ružica KORACA


Makar je dan počeo s kišom, sunce je ipak zasjalo nad najvećim istarskim gradom - a to je pak bila prava prilika da odemo do centra Pule i vidimo kako je u modnom kontekstu počela nova, 2021. godina.

Puležanke su se danas prošetale u interesantnim kombinacijama - a zastupljeni su bili razni stilovi - od casual i sportskih do elegantno damskih.

U trendu su (silom prilike) i maske za lice kao popratni dio odjevne kombinacije, ali sve manje.

Koliko ste puta probali šal prebaciti preko kaputa i staviti remen?

Osobno puno puta i nikad mi nije uspjelo kao dami iz našeg streetstyle reporta. Mladi naraštaji vješto poziraju sa stilom u odličnim hlačama i cipelama. Kod obje mlade dame.

Imaju te jedne čizme u galeriji, "IT" čizme koje su tako genijalno "isfurane" da će ih fashionistice sanjati. Crni kaput i odlične gležnjače, najbolja su investicija.

Mlada dama u sivom pokazala je da se nijanse mogu kombinirati i uskladiti u zanimljiv outfit. Možemo također vidjeti kako šal može "podignuti" cijelu odjevnu kombinaciju, a tigrasti kaput može ići uz poznate Vans tenisice.

Makar smo u zimskom razdoblju koje ne obiluje bojama, ipak su boje dominirale u današnjim odjevnim kombinacijama.

(Snimila Ružica Koraca)(Snimila Ružica Koraca)(Snimila Ružica Koraca)(Snimila Ružica Koraca)(Snimila Ružica Koraca)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter