TRODNEVNI PRAZNIK KREATIVNOSTI

HAND MADE FESTIVAL: Kada novinarke i novinari postanu manekeni

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Novinarke i novinari te autorice nakita na okupu (Amir MUSEMIĆ)

Ova je revija održana zahvaljujući trudu i entuzijazmu medulinske kreativke Maje Čerljenko, vrijedne organizatorice brojnih događanja

Među brojnim događajima Hand made festivala bila je i revija hand made nakita, kreacija pulskih i istarskih više ili manje poznatih autora, koje su nosili pulske novinarke i novinari.

Praznik za dušu

Defilirajući najprije u paru - autor nakita i novinar, te potom sam novinar, predstavljen je šaroliki spektar radova - sve redom unikatnih izrađenih u raznim tehnikama. Dok su novinarke i novinari silazili stepenicama dvorišta Doma hrvatskih branitelja, Jelena Vitasović, koja je ovdje bila u dvostrukoj ulozi - onoj voditeljice i manekenke, govorila je ponešto o svakoj autorici nakita i njezinom umjetničkom izričaju.

Ova je revija održana zahvaljujući trudu i entuzijazmu medulinske kreativke Maje Čerljenko iz MedulinArta, vrijedne organizatorice brojnih događanja.

Inače, Hand made festival je, kako ga je nazvala njegova idejna organizatorica Lela Blekić, trodnevni praznik za dušu za sve ljubitelje kreativnosti.

Dvjesto kreativaca

Na ovogodišnjem, 17. izdanju svoje je umjetnine,

suvenire, nakit i ručno rađene uporabne predmete, kao i gastro- delicije iz svih krajeva Lijepe Naše, predstavilo više od 200 kreativaca. Među njima je bilo i mnoštvo pulskih i istarskih kreatora, od kojih su neki od samih početaka prisutni na ovoj manifestaciji.

Tijekom sva tri dana posjetitelja je bilo zbilja puno - svih generacija.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater