PONOVNO U MODI

Top 6 načina kako nositi balerinke ovog proljeća i ljeta

| Autor: Helena HOIĆ
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Kad govorimo o cipelama, svi imamo svoje favorite i one koje nikada ne bismo nosili. Jedan tip obuće koji često izaziva podijeljena mišljenja su balerinke. O njima jednostavno nema neutralnih stavova – ili ih obožavate ili ih izbjegavate. Prošle godine balerinke su ponovno bile u modi, što je izazvalo različite reakcije.

Voljeli ih ili ne, revije za proljeće/ljeto 2024. pokazale su da balerinke ne namjeravaju nestati s modne scene. Piste su bile prepune raznolikih verzija, a mnoge modne kuće uspjele su unijeti svježinu u ove inače djevojačke cipele, pretvarajući ih u nešto što bismo rado nosili.

Ako su vam se svidjele neke od tih verzija i razmišljate o njihovoj kupovini, ali niste sigurni kako ih kombinirati, evo nekoliko savjeta.

Balerinke se odlično uklapaju u mnoge proljetne outfite koje sigurno već nosiš. Iako će izgledati drugačije nego tenisice, neće izgledati loše – samo ćeš se možda trebati priviknuti na njih.

Ilustracija (Pexels)Ilustracija (Pexels)

Odlična zamjena za sandale

Balerinke dobro izgledaju sa širokim hlačama, bilo da se radi o trapericama ili poslovnim hlačama širokih nogavica.

Ključno je da boja balerinki odgovara boji odjeće koju nosiš. Nadalje, outfiti koji izgledaju elegantnije i dotjeranije odlično pristaju uz balerinke. Bilo da se radi o mini suknji ili proljetnoj haljini, balerinke će se sjajno uklopiti.

Kako dolazi ljeto i toplije vrijeme, balerinke su odlična zamjena za sandale ako preferirate zatvorene cipele. Različiti modeli laganih ljetnih hlača odlično idu uz balerinke. Također, možete spojiti dva najveća proljetna trenda u jedan outfit – duga traper suknja i balerinke čine odličnu kombinaciju koja uvijek izgleda dobro.

Obične traperice su najčešći izbor.

Balerinke odlično pristaju uz traperice, a kombinaciju možete upotpuniti jednostavnom majicom kratkih rukava. Na kraju, razne kratke hlače mogu biti savršena kombinacija s balerinkama. Iako možda neće najbolje izgledati s kratkim traper hlačama, sve ostale kratke hlače su dobar izbor.

Ilustracija (Pexels)Ilustracija (Pexels)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter