KOMAD SEZONE

Ideja kako nositi bijele traperice, a da pritom izgledate baš moćno

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Od Kendall Jenner do Alexe Chung, bijele traperice postale su neočekivani must-have modni komad u ormarima popularnih trendseterica.

Prethodno su bile sinonim za određeni pristup odijevanju nazvan "soccer mom" odnosno "nogometne mame", što se odnosi na američku ženu srednje klase iz predgrađa koja provodi značajan dio vremena razvozeći svoju djecu školske dobi na sportske i aktivnosti, bez obzira jesu li ili ne povezana s nogometom.

Nakon što su bijele traperice prestale biti glavni modni komad "soccer mama", postale su trend i  izvrsna alternativa tradicionalnom traperu u proljeće i ljeto.

Ali ostaje pitanje kako stilizirati bijele traperice jer su zbog svoje izbijeljene nijanse pravi izazov za usklađivanje s drugom odjećom, ali i dnevnim obvezama zbog kojih se vrlo lako mogu zaprljati.

Prvo i najvažnije, ne možete pogriješiti s neutralnim kombinacijama, kao što su tamnoplava, kremasta i crna.

Dodaci su, s druge strane, odlični za dodavanje daška boje, bilo da se radi o čizmama sa zmijskim uzorkom ili cipeli koja ima neki izraženiji ukras, poput mašne.

Za 2024. trend je nešto eklektičniji izgled, pa će vam uz bijele traperice stajati košulja na pruge, topovi jarkih boja i "patchwork" majice.


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater