FALLAYAGE

Nakon balayagea stiže njegova jesenska verzija

| Autor: Mija Dropuljić
(iStock)

(iStock)


Nakon ljeta i vladavine suncem posvijetljenih pramenova kose koji daju tako lijep i svjež izgled, red je i da jesen oboji našu kosu u svoje najljepše nijanse jarko narančaste, kesten smeđe, bogate bordo i sjajno zlatne, a to omogućuje novi jesenski trend frizura pod nazivom Fallayage.

Tople nijanse

Uz trend frizure Fallayage, naziv također govori sam sebe.

Sastavljeno od dvije riječi “balayage” i “fall”, ovo je hvatanje jesenskih boja prirode u vašoj kosi. Razlika u odnosu na klasični balayage je u tome što se koriste naglašeno tople nijanse.

View this post on Instagram

A post shared by Allyson M Neri (@allyson_m_)

Što prirodnije

Dakle, umjesto dodavanja svježine tamnoplavom tonu s platinasto plavim pramenovima, sada se koristi topla zlatno plava, što cijelu frizuru čini puno toplijom i skladnijom.

Smeđa kosa dobiva bordo crvenu, tamnosmeđu ili čak crnu nijansu umjesto svijetlog tona karamele. Važno je samo da rezultat izgleda što prirodnije i da obuhvati čim više jesenskih nijansi.

Suzdržano i suptilno

Slično balayageu, za ovu frizuru se savjetuje posjet frizeru kojem vjerujete. U idealnom slučaju, profesionalac će raditi na slobodnoj osnovi i osigurati da niti jedan niz nije isti.

I što je najbolje od svega, tehnika bojanja je toliko suzdržana i suptilna da je izrast slabo vidljiv jer se stapa uz prirodne nijanse i stoga ne morate na bojanje do proljeća. Jesenska frizura nikad nije bila lakša i ljepša!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of