održan izbor za miss

Tia Stilinović najljepša je djevojka Ličko-senjske županije 2023.

| Autor: Marin Smolčić
(Snimio N. Mraović)

(Snimio N. Mraović)


  Temperature zraka su zadnju večer mjeseca rujna u ličkoj metropoli jedva dosezale 12 stupnjeva Celzija, ali su redovi u krcatom gledalištu pod velikim šatorom druge večeri izložbe "Jesen u Lici" doslovno ključali. Održan je toliko očekivani izbor Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2023. godine.

  Ocjenjivački žiri je sinoć doista imao nemoguću misiju pri odabiru najljepše djevojke. U konačnici je za drugu pratilju odabrao Ivanu Toljan (20 godina), a prva pratilja je sedamaestogodišnja Anđela Orlović. Krunu i lentu najljepše djevojke Ličko-senjske županije za 2023. godinu ponijela je također sedamnaestogodišnja Tia Stilinović, najmlađa ovogodišnja natjecateljica. Tia će na narednom državnom natjecanju za Miss Hrvatske u Zagrebu predstavljati najljepšu i najveću   hrvatsku županiju. Prvi je novoj Miss na izboru čestitao župan ličko-senjski Ernest Petry.

  Tia trenutno živi i pohađa Gimnaziju u Gospiću. Aktivno svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim kreativnim izvedbama. U slobodno vrijeme se bavi i crtanjem i ide u teretanu kako bi uvijek bila u top formi.

  (Snimio N. Mraović)(Snimio N. Mraović)

  Još kad je bila mala djevojčica, njezin djed je govorio da će ona jednog dana postati Miss te ovom titulom   nastoji djedu ispuniti želju. Ipak bi voljela naučiti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke svoje buduće projekte.

  (Snimio N. Mraović)(Snimio N. Mraović)

  Za titulu Miss Ličko-senjske županije natjecalo sedam djevojaka, a najljepšima su lente i nagrade podijelili pročelnica Odjela za gospodarstvo Ana Rukavina Stilinović i župan ličko-senjski Ernest Petry. Bila je to prigoda i za dodjelu nagrada i za naj-fotografiju Ličko-senjske županije, najbolje uređenu okućnicu i jubilarne izlagače koji su svih 25 godina sudjelovali na izložbi "Jeseni u Lici".

  (Snimio N. Mraović)(Snimio N. Mraović)

  Povezane vijesti


  Podijeli: Facebook Twiter

  Web kamere

  Pula

  Pula: Gradilište Studentski dom
  Pula: Gradilište Studentski dom

  Pula

  Pula: Korzo, Giardini
  Pula: Korzo, Giardini