nevolje za poznatu pjevačicu

SEVERINA PREKRŠILA POLICIJSKI SAT U BEOGRADU "U iščekivanju susreta sa sinom nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja"

| Autor: Glas Istre
Arhiva G. I.

Kako piše Jutarnji list, informacija o privođenju Severine Kojić u Ulici partizanske avijacije u Beogradu zbog kretanja za vrijeme policijskog sata bez dozvole je točna. Potvrdio je to njen glasnogovornik Davor Grgin koji je u priopćenju objasnio što se dogodilo.

- Večeras se pakirala budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platiti prekršajnu kaznu - kazao je i dalje naveo da nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu u iščekivanju susreta sa sinom nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji koja u Hrvatskoj ne postoje, a u Srbiji se s tim prvi puta susreće.

- Naime, jučer je nakon 32 dana prije povratka u Zagreb otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Milan Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj zajedno s majkom koju nije vidio više od mjesec dana - naveo je Grgin.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater