VJENČANJE U TRSTU

Pulska glumica Lana Gojak izrekla sudbonosno "Da"

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Na svom je Instangram profilu Lana Gojak objavila je da se u ponedjeljak udala u Trstu za redatelja Sinišu Bajta. U svojoj je objavi stavila fotografije s novopečenim suprugom, kao i fotografiju gdje pozira u bijeloj haljini s buketom, te fotografiju muških i ženskih cipela 

 

Pulska glumica Lana Gojak na svom je Instangram profilu objavila da se u ponedjeljak udala u Trstu za redatelja Sinišu Bajta.

U svojoj je objavi stavila fotografije s novopečenim suprugom, kao i fotografiju gdje pozira u bijeloj haljini s buketom, te fotografiju muških i ženskih cipela.

- Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna! - napisala je glumica.

Izrečene su i zahvale Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Trstu, a od glumaca, ceremoniji su bile nazočne njezine kolegice Romina Vitasović Lučić i Ana Maras Harmander.

Lana Gojak je glumila u brojnim predstavama Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula, gdje je neko vrijeme bila u stalnom angažmanu. Diplomirala je glumu na Akademiji dramske umjetnosti, ADU u Zagrebu. Godine 2007. gostuje u humorističnoj seriji "Bibin svijet" kao Mimi te nakon toga dobiva glavnu ulogu Nine Brlek u seriji "Ne daj se, Nina". Gostuje u mnogim humorističnim serijama te u telenoveli "Larin izbor", gdje u desetak epizoda nastupa kao zatvorska čuvarica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater