TRAJU DO 30. RUJNA

PULA: Počeli upisi u Dramski studio Teatra Naranča

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Počeli su upisi u Dramski studio Teatra Naranča, te će tako i devetu godinu zaredom svi oni koje zanimaju gluma ili kazalište moći dobiti znanja i uvide u ovu specifičnu i oduvijek zanimljivu umjetnost.

Usprkos "novom normalnom" uz rad u manjim grupama i niz novosti u radu koje nam donosi ovo neobično vrijeme rad Dramskog studija se nastavlja u svim dobnim skupinama – dakle od prvog razreda osnovne škole do studentske dobi.

Važno je napomenuti da će se termini rada definirati uzimajući u obzir termine nastave polaznika, tako da i oni kojima će nastava biti organizirana izmjenom jutarnjih i popodnevnih turnusa neće biti zakinuti za mogućnost pohađanja dramske.

Svi zainteresirani mogu se javiti za upis na broj telefona 095/5222- 505, na mail teatar.naranca@gmail.com ili putem društvenih mreža, te dobiti detaljnije informacije. Također, polaznici mogu doći, prisustvovati nastavi Dramskog studija nekoliko puta, pa onda odlučiti žele li se upisati. Upisi traju do 30. rujna, a redoviti rad počinje već od 14. rujna.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini