Snimio novi video-spot

POPULARNI KANTAUTOR Davor Radolfi trenutno odmara u Istri

| Autor: Tea TIDIĆ

Upravo je objavio novu pjesmu, "Prođi kraj mene", koja slušatelja uvodi u pravu opuštenu ljetnu mediteransku atmosferu. Za pjesmu je snimljen spot koji se može pogledati na YouTubeu

Popularni kantautor Davor Radolfi trenutno odmara u Istri, a iako je zbog situacije s koronavirusom cijela glazbena scena doslovno "u blokadi", te su se morale otkazati brojne turneje - ovaj glazbenik ne miruje, već je vrlo kreativan.

Upravo je objavio novu pjesmu, "Prođi kraj mene", koja slušatelja uvodi u pravu opuštenu ljetnu mediteransku atmosferu. Za pjesmu je snimljen spot koji se može pogledati na YouTubeu. Tekst, glazbu i aranžman napisao je Davor Radolfi, koji nam otkriva i nešto više o ovoj pjesmi.

- To mi je onako osobno možda jedan od boljih tekstova u zadnje vrijeme. Nakon svih nedaća koje su zadesile Zagreb, otišao sam u Dalmaciju na otok Kaprije u Šibenski akvatorij kod prijatelja ribara. Tu sam u miru borova i šumu mora, glazbu za "Prođi kraj mene" dovršio. Nedugo zatim, po povratku u Zagreb dovršio sam pjesmu. Ima nešto u njoj, svidjet će se ženama, kaže Radolfi, koji nam je otkrio i detalje oko snimanja spota.

- Videospot je izradila moja kćerka Lea Radolfi s kojom surađujem sve više na raznim projektima. Imamo duet zajedno, i prvi onaj tužni visoko ocjenjeni zagrebački video je izradila. Nekako smo se našli iako ona ima vlastitu karijeru i život, veli Radolfi, kojeg smo upitali i kako provodi ljeto.

- Krajem srpnja već tradicionalno boravim u Istri, malo kupanja, više obilazaka ili bolje rečeno povrataka u istarske bisere Hum, Grožnjan, Motovun, posjetim prijatelje istarske vinare i njihove vinske konobe.

Buzet mi je već odavno centar i sve mi je blizu. Jedva čekam da ovaj nesretni virus ode iz naših života, pa nastavljam "Adriatica Latina Tour" u Hrvatskoj i Sloveniji, poručuje popularni kantautor.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter