UTRKA KOJU ĆE PAMTITI

ROMANTIČNA ZAVRŠNICA "100 MILJA ISTRE": Mladić iz Umaga na cilju dočekao svoju djevojku koja je istrčala 128 kilometara i ZAPROSIO JE!

Nakon 27 sati i 37 minuta utrke od Lovrana do Umaga, mladu je Umažanku Ketrin Velić na cilju staze dočekao s prstenom i šampanjcem odabranik njenog srca, Kristijan Martinčić. On je istrčao dionicu od 20 kilometara

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Zaručnici su na cilju zaliveni šampanjcem

Zaručnici su na cilju zaliveni šampanjcem


Stigla je do cilja kultne istarske utrke "100 milja Istre" nakon 27 sati 37 minuta i 39 sekundi, uspješno završila "Blue" (plavu) utrku na 128 kilometara i izrekla sudbonosno "Da" svojem odabraniku Kristijanu Martinčiću.

Riječ je o Ketrin Velić, mladoj Umažanki, sudionici brojnih natjecanja, u trčanju i bicikliranju, koja se i ove godine, treći put, pridružila istarskoj grupi trkača i ovaj put, kako sama kaže "po redu", odradila utrku od 128 kilometara s 5.075 metara visinske razlike, otrčavši dionicu od Lovrana do svog Umaga, koji je proteklog vikenda bio centar okupljanja trail trkača iz cijelog svijeta.

I Kristijan Martinčić, također sportaš, ovaj je put odradio svoju prvu utrku na "100 milja Istre" i to "White" (bijelu) stazu u dužini od 20 kilometara, ali sa startom tek u nedjelju, što je bilo nužno kako bi Ketrin, koja je startala u petak navečer, dočekao u cilju.

Naime, na kraju utrke, svi trkači koji su prošli ciljnu ravninu u Umagu, volonteri su dočekali s medaljama unikatnog dizajna, što je i tradicija koju "100 milja Istre" održava već godinama. No, Ketrin je dočekao i Kristijan, i to s prstenom koji je ona s velikim osmijehom i prihvatila, a našla se prigodno i boca šampanjca kojim je ovaj sretan i važan trenutak u životu ovih mladih ljudi i "zaliven".

Vijest se vrlo brzo proširila ciljem te su svi s nestrpljenjem čekali njezin dolazak. Kako je ovo bio jedinstveni događaj, ubrzo je uslijedilo veliko veselje svih prisutnih koji su Ketrin i Kristijana pljeskom ispratili u njihov budući zajednički život.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater