VRHUNAC KARIJERE ZA HAUSERA I ŠULIĆA

2CELLOS otvorit će finale Lige prvaka


2CELLOS ne prestaje nizati uspjehe pa će sljedeći tjedan, u subotu 26. svibnja nastupiti na otvorenju finala Lige prvaka u Kijevu. Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će čast otvoriti finale jednog od najprestižnijeg sportskog natjecanja koje je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi, što je uspjelo samo odabranima.

- Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja, rekao je Hauser uoči nastupa.

Prije nego što 2CELLOS nastupe uoči finala na pozornicu će stupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa koja će izvesti mega popularni hit "New Rules", a pridružit će joj se i pjevač Sean Paul s kojim je pjevačica snimila pjesmu "No Lie".  

Nakon njihovog nastupa na pozornicu dolaze, u maniri pravih svjetskih zvijezda, 2CELLOS koji će odsvirati himnu Lige prvaka u svojoj jedinstvenoj interpretaciji, dok će u međuvremenu na teren izlaziti igrači Real Madrida i Liverpoola.

Te večeri uz dvojac 2CELLOS nastupit će još tri naša igrača – Luka Modrić i Mateo Kovačić kao igrači Real Madrida, ali i Dejan Lovren kao igrač Liverpoola. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater