THE VOICE HRVATSKA

Rezime druge epizode četvrte sezone HRT-ova glazbenog showa

| Autor: Ivana Kocijan / Novi list
Lucija Stipanović i Aida Tokić  (Snimio Dario Njavro /HRT)

Lucija Stipanović i Aida Tokić (Snimio Dario Njavro /HRT)


Nakon druge epizode nove sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" timu novog mentora Damira Urbana pridružile su se dvije talentirane mlade dame – Lucija Stipanović i Aida Tokić iz Rijeke.

Dvije zvjezdice

Dvadesetogodišnja Lucija Stipanović iz Kostrene, studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, prije pet je godina pobijedila u trećoj sezoni talent showa »Zvjezdice«, a sada je odlučila pokoriti »The Voice«. Lucija ne voli da joj se govori što, kada i gdje, ali ipak došla je u ovaj uži krug audicije.

Adele je bila njezin izbor, i to pjesma »To Be Loved«. Toplina šapta i glasa koji nosi emocije – i četiri mentora okrenula su se da vide tko stoji iza toga fantastičnog glasa.

Gobac, Vanna, Urban i na kraju Dino uputili su niz komplimenata za njezin nastup i emociju koju je Lucija donijela. Bilo je i suza, a na kraju Lucija je za mentora odabrala Urbana s kojim će dalje kroz »Voice«.

U »Zvjezdicama« smo svojevremeno gledali i danas 21-godišnju kozmetičarku iz Rijeke Aidu Tokić koja je izvedbom u »The Voiceu« najviše oduševila svojeg sugrađana.

– Želim da prođeš, ništa drugo. Ne želim da se razočaraš, riječi su Aidina tate koji je, uz mamu, njezina najveća podrška na putovanju »Voiceom«.

»All I Ask« u izvedbi Aide Tokić donio je Damiru Urbanu novu članicu tima.

– Puno toga još možeš otpjevati pa ćemo još puno toga preslušati i naći nešto, rekao je Urban.

Negodovanje publike

Inače, u drugoj epizodi nove sezone showa »The Voice Hrvatska« prvi je nastupio Ante Zuanović koji je sjajno izveo »Pismo ćali« Vice Vukova, ali mu se, na veliko negodovanje publike, nažalost nitko od mentora nije okrenuo.

Osamnaestogodišnja studentica Glazbene akademije Gabriela Braičić izvela je pjesmu »Aint’ no Way«, Gobac, Dino i Vanna okrenuli su se gotovo u isti tren, a u »Voiceu« smo imali i prvi slučaj blokade, i to novog mentora Urbana, bez obzira na njegovo oduševljenje ovim zaista posebnim nastupom.

Ako se mentora blokira, prije nego se odlučio okrenuti, on ne može uzeti kandidata u svoj tim. Gabriela je odabrala Gopca za svog mentora.

Teo Kifer iz Rajsavca pokraj Požege izveo je pjesmu »Bless the Broken Road«. Vanna je prepoznala njegov glas i našao je mjesto u njezinu timu. Nora Bago, koja je odrasla u Bolu na Braču, a živi u Splitu, prije četiri godine pokušala je proći na »Voiceu«, no tada je bila uplašena i nije prošla dalje. Ovog puta izvela je pjesmu Nore Jones, no svojom izvedbom nije potaknula nikoga od mentora da joj se okrene.

Osamnaestogodišnji Martin Kosovec odlučio se za Sinatrin hit »My Way«. Na kraju su mu se tri mentora okrenula tijekom posljednjih taktova pjesme, a on je izabrao Dinin tim. Pjesmu Arethe Franklin »I Never Loved a Man« izvela je Anđela Grubišin Ković. Nažalost, nitko je nije poželio u svome timu, ali joj je Vanna poručila, da bez obzira na to što nije prošla u ovoj fazi natjecanja, ne odustaje.

Sjećanje na Massima

Elvisov hit »Burning Love« bio je izbor Marija Pavlića iz Zagreba koji ni sam nije siguran koliko je gaža odsvirao po klubovima i kafićima.

– Došao si iz Las Vegasa, a nisi Elvis. Reci, tko si, komentirao je Gobac koji je dobio novog člana svojeg tima.

Sara Mustapić svira flautu, pjeva, voli mandolinu, uživa uz svoj orkestar iz Imotskoga i odavno želi naučiti svirati što više instrumenata.

Izvela je pjesmu »Zemlja i stina« Doris Dragović, ali bez obzira na želju i volju, trema je odradila svoje i nitko od mentora nije se okrenuo.

Karla Arković, 19-godišnjakinja s Brača, izvela je pjesmu »Stand Up«. Okrenuli su joj se Vanna i Dino, a ona je za mentora odabrala Dinu jer ima jednaku majicu kao njezina pratnja.

»Blackbirds« Beatlesa bio je izbor Ive Kralja iz Solina, povratnika u »The Voice » koji je ovaj put našao mjesto u Vanninu timu, dok je u prošloj sezoni bio član Massimova tima. U sjećanje na Massima Savića svi su mentori zajedno izveli njegov hit »Stranac u noći« uz pratnju publike u studiju »Anton Marti«.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum