Dječji kreativni centar

TEATAR NARANČA Obnovljena verzija "Ljepotice i zvijeri"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ljepotica i zvijer

Ljepotica i zvijer


"Ljepotica i zvijer" naziv je obnovljene premijere Teatra Naranča koja će danas u 18 sati biti izvedena u dvorani narančastih stolica Dječjeg kreativnog centra (bivši Pionirski dom).

Režiser je Boro Stjepanović, a glume Monika Mihajlović, Majkl Mikolić i Luka Juričić. Autor teksta je Igor Bojović, kostimografi su Valentina Ferlin Živić i Uroš Raguž, a scenografiju potpisuje Lena Modrušan. Za glazbu je zaslužan Ugo Korani, a maske su oblikovali

Marina Štembergar i Lena Modrušan.

"Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvjersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno. Tek ljubav ukinut će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti", piše u najavi.

Reprize su na programu 31. listopada i 7. studenog u 18 sati. Informacije i rezervacije: 095/ 5222-505, ili mejlom na teatar.naranca@gmail.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater