ZAGREB

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva ove godine u Požegi

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva održat će se u svom 53. izdanju od 26. do 28. studenog u Požegi, u suorganizaciji Hrvatskog filmskog saveza i GFR film-video Požega.

Rok za prijavu radova produžen je do 1. studenoga, online na službenim stranicama Hrvatskog filmskog saveza na http://www.hfs.hr/hfs/festival_RHFV_prijavnica.aspx?sif_fes=807, izvijestio je u srijedu Hrvatski filmski savez.

Na Reviji mogu sudjelovati filmski klubovi, skupine autora, studenti i pojedinci, s neograničenim brojem ostvarenja u okviru kategorija: igrani film, dokumentarni film, animirani film i eksperimentalni film. Mogu se prijaviti ostvarenja koja nisu bila prijavljena na ostalim državnim revijama.

Ovogodišnji članovi selekcijske komisije su filmski montažer i kritičar Slaven Zečević, animator Simon Bogojević Narath, redateljica i producentica Sanja Šamanović, snimatelj i redatelj Boris Poljak i redatelj i montažer Damir Čučić.

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva je jedna od najstarijih smotri neprofesijskog filma i na njoj se jednom godišnje okupljaju autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ljubitelji filma. Kao završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, svake godine održava se u drugom gradu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini