Za kreativce svih uzrasta

PULSKA FILMSKA TVORNICA Prijave u besplatnu Školu filma

| Autor: Zoran ANGELESKI

Predavanjem o razvoju ideje za film i scenaristici u Klubu Pulske filmske tvornice idućeg petka, 29. svibnja, u 18 sati počet će 16. Škola filma.

Ovu besplatnu školu filma namijenjenu kreativcima svih uzrasta, vodit će redatelj i filmski pedagog Zorko Sirotić, producent i montažer Marko Zdravković-Kunac, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović, snimatelj i montažer Michele Bulešić te likovni pedagog i montažer Vanja Ujčić.

U prvom dijelu Škole, kroz tri vikend radionice polaznici će razvijati ideju i scenarij, učiti filmska izražajna sredstva i filmsku režiju te predprodukciju. Cilj je da svaki polaznik ima log line, sinopsis, redateljski treatment te predprodukcijski plan ili točnije, da je spreman za drugi dio Škole - produkciju.

Drugi dio Škole počinje u petak, 19. lipnja u 18 sati, a trajat će do četvrtka 9. srpnja. Radit će se u popodnevnim terminima, u skladu s drugim obavezama polaznika. U navedenom razdoblju dvije ekipe predavača vodit će deset polaznika kroz snimanje i montiranje te obradu slike i zvuka. Svaki polaznik će realizirati svoj kratki film.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na https://tinyurl.com/y9nxeo5l, te navesti ideju za film, napisati kratki sinopsis odnosno nekoliko rečenica o priči koju namjeravaju snimiti. Dodatne informacije moguće je dobiti putem mejla pulskafilmskatvornica@gmail.com i broja mobitela 095 55 818 53.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini