ZAGREB

Projekt Knjižnice Kaštela i P. Eranovića #ostani doma uz "Biblijske priče"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Gradska knjižnica Kaštela i glumac splitskoga HNK Pere Eranović osmislili su zajednički projekt pod naslovom #ostani doma uz "Biblijske priče za malene u Velikom tjednu", izvijestili su iz GK Kaštela.

Svaki dan s početkom u 18,30 sati, u vremenu od Cvjetnice do Uskrsa djeca će, ističu, zajedno s roditeljima na stranici www.gkk.hr i na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela moći pogledati i poslušati po jednu ili dvije priče iz "Biblije za velike i male", u izdanju izdavačke kuće Salesiana i u interpretaciji Pere Eranovića.

Suradnja Gradske knjižnice Kaštela i glumca Pere Eranovića ostvarena je s ciljem da se najmlađima omogući slušanje i uživanje u zanimljivim biblijskim pričama prilagođenima djeci u vremenu Velikog tjedna i pripreme za najveći kršćanski blagdan Uskrs, a koje je ove godine itekako zahtjevno i za odrasle i za djecu, te im tako olakšati vrijeme boravaka u kućama u najljepšem razdoblju u godini.

Nakon premijernog emitiranja snimke će biti dostupne za slobodno i neograničeno gledanje i slušanje.

Snimke se objavljuju svaki dan u 18,30 sati, od 5. travnja na Cvjetnicu, kada je emitirano "Miomirisno ulje" i "’Hosana Sinu Davidovu".

U ponedjeljak, 6. travnja objavit će se "Pranje nogu"’ te "Kruh i vino", 7. travnja "Na maslinskoj gori", 8. travnja "Petrovo zatajenje", 9. travnja na Veliki četvrtak "Pred Pilatom’", 10. travnja, na Veliki petak "Raspeće", 11. travnja na Veliku subotu "Isusova smrt" te 12. travnja, na Uskrs "Prazan grob", ističu iz Knjižnice.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater