PRIJAVE U TIJEKU

Prijem novih članova u HRVATSKO DRUŠTVO LIKOVNIH UMJETNIKA ISTRE

| Autor: Mladen RADIĆ
Ilustracija (Neven LAZAREVIĆ)

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre raspisuje natječaj za prijem novih članova. Aktivnim članom može postati svaka poslovno sposobna fizička osoba koja je hrvatski državljanin ili strani državljanin s prebivalištem u Istarskoj županiji, u Republici Hrvatskoj, koja ima odgovarajuću strukovnu spremu (likovnu akademiju ili sedmi stupanj pedagoške akademije - likovni smjer, ili odgovarajuće strukovno obrazovanje u inozemstvu) i da trajno djeluje na području likovnog i multimedijskog stvaralaštva.

Iznimno, aktivnim članom HDLU-a Istre može postati i osoba koja nema odgovarajuće obrazovanje, ali koja ispunjava kriterije iz Pravilnika o primanju u članstvo i to dokaže potrebnom dokumentacijom za razdoblje od najmanje pet kontinuiranih godina.

Rok za prijavu je 31. kolovoz. Prijave se dostavljaju osobno ili poštom u tajništvo HDLU-a Istre, Zagrebačka 4, Pula, od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

Prijave razmatra komisija za primanje u članstvo koja će razmatrati samo potpune i u roku pristigle zamolbe, a na temelju njenog prijedloga odluku o primanju u redovito članstvo donosi Upravni odbor HDLU-a Istre. Rezultati natječaja bit će objavljeni u roku od 30 dana od isteka roka završetka natječaja na internetskoj stranici www.hdluistre.hr. Više informacija može se naći na www.hdluistre.hr/novosti.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of