ČETVRTAK U 20 SATI

"Posljednji Srbin u Hrvatskoj" otvara novu sezonu Kluba Pulske filmske tvornice  

| Autor: M. Ra.

Klub Pulske Filmske tvornice novu programsku sezonu otvara s projekcijom filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", sutra, u četvrtak u 20 sati. Program će putem video poziva otvoriti redatelj filma Predrag Ličina, dok će razgovor s autorom i prisutnima moderirati Tomislav Fiket, također putem video poziva. Organizaciju programa potpisuje nova voditeljica Kluba i promocije PFT-a, Dina Cvek. Ulaz na projekciju je besplatan.

"Posljednji Srbin u Hrvatskoj" događa se u Hrvatskoj, sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte. Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus. Zagrebačkog bonvivana Miću (Krešimir Mikić) zombi-epidemija zateći će potpuno nespremnog, ali će hrabro krenuti zajedno sa svojom filmskom heroinom (Hristina Popović) i probijati se kroz svijet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživjeti.

U skladu s mjerama opreza, program može pratiti 15 ljudi, a oni koji žele doći mogu se javiti na e-mail klub.pft@gmail.com kako bi najavili svoj dolazak.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini