RIJEKA

Počinje redoviti rad Muzeja grada Rijeke u Palači šećerane

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Muzej grada Rijeke izvijestio je da je od utorka, 24. studenoga, počeo redoviti rad tog muzeja u Palači šećerane, pa ga građani mogu posjetiti od utorka do nedjelje, od 11 do 19 sati.

 Ponedjeljkom i blagdanima Muzej grada Rijeke bit će zatvoren.

 Muzej počinje s redovitim radom nakon programa otvaranja tijekom tjedan dana. Besplatno vođeno razgledavanje novog atraktivnog postava u Palači šećerane zbog epidemioloških mjera bilo je organizirano po skupinama u više termina dnevno, što je iskoristilo 2350 posjetitelja.

 Pojedinačne ulaznice za posjet Palači šećera mogu se kupiti po cijeni od 40 kn na ulazu u palaču. Za grupne posjete, za deset i više osoba, pojedinačna cijena je 30 kuna. Cijena za učenike, studente i umirovljenike je 20 kuna, a djeca do sedam godina i članovi strukovnih organizacija ICOM i HMD u palaču mogu ući besplatno, uz predočenje članske iskaznice. Stručna vodstva postavom organiziraju se uz prethodnu najavu, izvijestio je Muzej grada Rijeke.

 Zbog pridržavanja epidemioloških mjera, ograničen je broj osoba koje mogu istovremeno boraviti u prostoru palače. Ako je popunjen kapacitet prostora, posjetitelji mogu pričekati na ulazu do izlaska potrebnog broja posjetitelja koji razgledavaju postav.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater