ZAGREB

Osmi maraton izrade kratkog filma u Puli

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 8. maraton izrade kratkog filma - Production In, besplatnu radionicu koja će se održati od 22. do 24. siječnja u Klubu Pulske filmske tvornice.

Production In polaznicima će omogućiti uvid u stvaranje filma u tri dana – od ideje do realizacije, pa će desetak autora pod vodstvom iskusnih edukatora realizirati svoj film u vremenski ograničenom stvaralačkom procesu.

Radionica se sastoji od tri dijela: razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže,a na raspolaganju će biti tri snimateljska tima te šest montaža. Mentori su prisutni 24 sata, a svaki polaznik ima maksimalno četiri sata snimanja i osam sati montaže.

Voditelji radionica su filmski autor i pedagog Zorko Sirotić, snimatelji i montažeri Jurica Marković, Michele Bulešić i Leo Gamboc, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović te producent i filmski pedagog Marko Zdravković-Kunac.

Prijave će biti otvorene do 21. siječnja u 21 sat.

Partneri 8. Production In-a su Medvid Produkcija, Kino klub Zagreb i Hrvatski filmski savez, a financijski ga podupiru Hrvatski audiovizualni centar i Zaklada Kultura nova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater