ZAGREB

Online Frooom! revija dječjih filmova 

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Frooom! filmska revija online do 14. svibnja prikazuje dječje radove nastale na istoimenim radionicama održanima u Zagrebu, Sinju, Rijeci, Koprivnici, Splitu i Komiži 2019. godine.

U više od dva sata programa na Frooom! YouTube kanalu mogu se pogledati 52 naslova nastala na početnoj, naprednoj i majstorskoj razini, a dio njih su već prikazani na nekim domaćim i međunarodnim festivalima i manifestacijama i za njih su dobili brojne nagrade i priznanja, izvijestio je HAVC.

Frooom je inovativni istraživački obrazovni program Bacača Sjenki kojemu je cilj poticanje djece i mladih na razumijevanje, korištenje i stvaranje audiovizualnih radova s područja filmske umjetnosti te elektroničkih i novih medija. Provodi se u 12 hrvatskih gradova i međunarodno.

Bacači Sjenki višestruko su nagrađivana umjetnička platforma za interdisciplinarnu suradnju, stvaralaštvo te promišljanje intermedijalnih umjetnosti.

Frooom! revija filmova je financirana kroz projekt Medijsko obrazovanje je važno.MOV, koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater