grožnjan

Koncertom završili nastavnu godinu

| Autor: Luka JELAVIĆ
GROZNJAN - završni koncert  (snimio Luka JELAVIĆ)

GROZNJAN - završni koncert (snimio Luka JELAVIĆ)


Glazbeni tečaj u Grožnjanu traje godinama, a nakon smrti dugogodišnjeg voditelja i utemeljitelja Zlatka Međimorca, rad s polaznicima nastavio je profesor glazbene kulture, etnomuzikolog i skladatelj Branislav Ostojić. I ove su godine, na završetku još jednog ciklusa tečajeva, polaznici Glazbenog tečaja održali koncert, pokazujući što su naučili u protekloj nastavnoj godini.

Na svečanom koncertu kojim su polaznici dali svoj obol obilježavanju Dana općine, na klaviru, harmonici, gitari i violini svirali su Stefano Biloslav, Eva Ostroški, Aurora Zigante, Aisha Sirotić, Patrik Vodopija i Marko Vesnaver. Nisu to sve ovogodišnji polaznici, neki zbog bolesti i drugih razloga nisu mogli nastupiti.

Voditelji Glazbenog tečaja vodili su evidenciju o svakom nastupu, pa je potvrđeno da je to bio 180. koncert polaznika tog tečaja kojega organiziraju Zajednica Talijana i Općina Grožnjan. Voditelj tečaja Branislav Ostojić, kojemu se tijekom nastavne godine pridružio i Davide Circota, podijelio je svim polaznicima potvrde i posebne zahvalnice za uspješan završetak još jedne nastavne glazbene godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum