IZ ISTARSKOG NARODNOG KAZALIŠTA:

Kazališna pretplata od 10. do 28.rujna

Arhiva/Ilustracija

Arhiva/Ilustracija


Program pretplate obuhvaća cijelu sezonu od rujna 2018. do srpnja 2019. i omogućuje praćenje programa koji je sačinjen od četiri premijerna naslova, tri koprodukcijska i partnerska, te osam gostujućih predstava, ukupno 15 naslova

U tijeku je priprema programa sezone 2018/2019. Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula, a mjesto u kazalištu moći će se rezervirati do 28. rujna, radnim danom od 10 do 16 sati te online kupnjom na www.ink.hr u vrijeme upisa.

Program pretplate obuhvaća cijelu sezonu od rujna 2018. do srpnja 2019. i omogućuje praćenje programa koji je sačinjen od četiri premijerna naslova, tri koprodukcijska i partnerska, te osam gostujućih predstava, ukupno 15 naslova, a prvi premijerni naslov u novoj sezoni na rasporedu je sutra. Bit će to predstava "Bizon i sinovi" u režiji Gee Gojak koja će biti izvedena na novouređenoj Maloj sceni.

Pretplatom se između ostalog dobiva stalno mjesto u gledalištu prema vlastitom izboru te povoljniju, do 50 posto nižu cijenu u odnosu na redovne cijene i značajan pretplatnički popust na programe "Međunarodne kulturne suradnje i razmjene" i nezavisnih kazališnih produkcija u organizaciji INK izvan pretplate.

Omogućena je i dječja pretplata za organizirani posjet djece vrtića i škola što uključuje dvije predstave tijekom sezone, a upis se vrši do 30. listopada.

Od premijernih naslova za sezonu 2018.-2019. najavljene su i "Meduza: Duhovi Silvije Plat" i "Lizistrata 21 - Vodimo ljubav a na rat" kao produkcije INK-a, od premijernih naslova koprodukcija i partnerskih programa osim "Bizona i sinova", bit će izvedene i "Romulus Veliki" (Mestno gledališče Ptuj/SNG Maribor Drama/HNK u Varaždinu/SNP Sombor/Osono Teatar, Rumunjska) te "Romeo i Julija (Regional Theatre of Kozani, Grčka). Najavljene su i dvije glazbene premijere i to Smareglijina "Caccia lontana" (HNK u Varaždinu) i koncert simfonijskog orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater