ZAGREB

Jelena Radan u petak u Off ciklusu zagrebačke filharmonije

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Orkestar Zagrebačke filharmonije ugostit će u petak, 20. svibnja, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog glazbenicu Jelenu Radan, a dio prihoda od koncerta donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Jelena Radan sa Zagrebačkom filharmonijom priprema jedan od vrhunaca svoje karijere, u kojoj je dosad, podjednako uspješno, putovala različitim svjetovima glazbe - od popa i rocka do fada, ističe se u najavi.

Na koncertu u Lisinskome, uz svoje glazbenike i pratnju velikog filharmonijskog orkestra pod vodstvom američkog maestra Jonathana Griffitha, u ruhu novih aranžmana hrvatskih skladatelja Frane Đurovića i Krešimira Seletkovića, predstavit će neke od svojih najvećih uspješnica.

Kroz karijeru redovito ju je pratio fado, a ovom prigodom izvest će njoj posebno drage skladbe poput "Meu fado meu" i "Lagrima". U pojedinim izvedbama pridružit će joj se Anita Valo iz Meritasa, potom Mozartine i BoysVoicea te Ladarice.

Koncert "Fado & Voyage" održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja te se dio prihoda donira Zakladi Ana Rukavina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum