ZAGREB

HFS poziva na pomoć u potresu uništenom Kino klubu Sisak

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatski filmski savez (HFS) pozvao je na solidarnost i novčane donacije za sanaciju Kino kluba Sisak uništenog u seriji nedavnih potresa koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju. 

"Razorni potresi uništili su Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji.  Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život", stoji u objavi na web stranici HFS-a. 

Izvijestili su da, iako je stradala filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak, svi članovi su dobro i "ne odustaju od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima."

"Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami", poručuju.

Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge.

Pomoć se šalje na Kino klub Sisak, OIB: 69952113613, matija@kks.hr odnosno na žiro račun HR972500009110143050, s opisom plaćanja Za Kino klub Sisak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini