ZAGREB

"Cabaret - koncert za žlice i gitaru" premijerno u srijedu u Studiju Exit

Hina

Nova premijera zagrebačkog Studija Exit bit će, u srijedu 13. veljače, predstava "Cabaret - koncert za žlice i gitaru", autorski projekt Nikole Nedića i Marija Joveva nastao u produkciji Teatra Exit i Kazališta Ulysses.

Kako se ističe u najavi, riječ je o zagrebačkoj premijeri predstave koja je dosad prikazana na riječkom sveučilisnom kampusu, te igrana kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrane su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Autorski projekt Nikole Nedića i Marija Joveva, predstava "Cabaret - koncert za žlice i gitaru" nastala je na temelju njihova ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

"Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma", stoji u najavi.

Tekstove i glazbu potpisuje autorski dvojac Nedić i Jovev, koji predstavu i izvodi. (Hina)


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater