ZAGREB

Picnic Galactic: Prvi open air održat će se na parkingu zagrebačke zračne luke

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Picnic Galactic, prvi open air koncert nakon stanke zbog pandemije, održat će se u petak, 29. svibnja, na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman.

Glazbeni drive-in festival priprema se u partnerstvu s Gradom Velika Gorica i zagrebačkom zračnom lukom, a idejni začetnik je zagrebački umjetnik Nedjeljko Mikac, koji će sa svojim bendom Discohernia otvoriti festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

"S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja", najavljuje organizator, agencija Pepermint.

Posjetitelji na festival dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto, a kretanje će biti dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta. Svako sljedeće mjesto bit će udaljeno najmanje dva metra.

Ulaz će biti potpuno beskontaktni, odnosno ruz pomoć kamere se rampa diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama.

Karte se mogu kupiti na www.entrio.hr, po cijeni od 150 kuna po vozilu za prvi red te do 100 kuna za ostale redove, a ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.  

"Ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi", poručuju organizatori.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater