METAMORFOZE ILI PRETVORBE

PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE MARIA KOVAČA u Klubu&knjižari Giardini 2

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Brojni se programi održavaju u jesenjem terminu u Klubu& knjižari Giardini 2, gdje gostuju eminentni gosti-književnici koji predstavljaju svoje knjige.

Nakon iznimno uspješnog gostovanja Dževada Karahasana, već ovoga tjedna slijedi novi književni susret.

U četvrtak, 12. rujna gost Kluba&knjižare Giardini 2 bit će Mario Kovač, koji će predstaviti svoju knjigu "Metamorfoze ili pretvorbe".

Mario Kovač je homo universalis, redatelj, glumac i popularni DJ majstor po čijem se glazbenom setu pamte mnoge pulske noći. S kazališnih dasaka i klupskog podija stiže u Klub&knjižaru Giardini 2 u ulozi pjesnika s knjigom "Metamorfoze iliti pretvorbe" u izdanju izdavačke kuće Što čitaš?.

Mario Kovač je kazališni i filmski redatelj. Kao redatelj, glumac, skladatelj, scenograf ili dramaturg sudjelovao je i u stvaranju čitavog niza amaterskih predstava i performansa. Djeluje i kao dramski pedagog te voditelj brojnih dramskih radionica.

Što čitaš? je alternativna knjižara-antikvarijat u centru Zagreba, poznata svim ljubiteljima anarhističke i underground literature, koja prema riječima pokretača objavljuje "neke drugačije knjige" na tragu promišljanja aktualnih društvenih pitanja i mogućih promjena.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum