OD 26. KOLOVOZA DO 2. RUJNA

MONTE LIBRIĆ: Veliki interes za dječje radionice Kako-tako-fon-i-ja

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Do 21. kolovoza primaju se predbilježbe za sudjelovanje u radionicama za djecu od 6 do 10 godina (Tanja DRAŠKIĆ SAVIĆ)

Ovogodišnji, 13. Monte Librić - Festival dječje knjige u Puli, koji je prvotno trebao biti održan u travnju ali je zbog pandemije koronavirusa morao biti otkazan, ima novi termin, a održat će se od 26. kolovoza do 2. rujna u Parku Petra Krešimira IV. nasuprot Dvojnih vrata, kojeg Puljani popularno zovu i "Kukuriku park".

Predstojeći Monte Librić ima i novi program Kako-tako-fon-i-ja, koji će se održavati u sjeni stoljetnih stabala, a u sebi sadržava tradicionalne programe Piknik s autorom i Libraonica. Radi se o programu koji u prvom dijelu uključuje susret s autorom i traje 40 minuta, a u drugom radionicu na kojoj će polaznici tijekom 50 minuta kroz uzbudljivu igru oživljavati literarne likove i s njima stvarati nove književne zaplete. Kako-tako-fon-i-ja će se održavati svakodnevno od petka 28. kolovoza do srijede 2. rujna, u dvije grupe koje će raditi od 9 do 10.30 i od 11 do 12.30 sati. Svaka grupa imat će15-ero polaznika u dobi od 6 do 10 godina, koji će kontinuirano, svakoga jutra, šest dana pratiti ovaj program.

Kako se ne bi stvarale gužve, potrebne su predbilježbe za djecu, sudionike radionica, i to prije početka festivala, do 21. kolovoza 2020. Za radionice vlada veliki interes i organizatori mole roditelje da što prije prijave zainteresiranu djecu kako bi se na vrijeme mogla organizirati još jedna grupa polaznika. Predbilježbe prima glavna organizatorica Monte Librića Emina Popović Sterpin na e-mail: emina@sanjamknjige.hr, ili broj telefona 052/222-865).


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of