U DJEČJEM KREATIVNOM CENTRU

Večeras "Prva ljubav" Teatra Naranča

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Iz predstave "Prva ljubav"

Iz predstave "Prva ljubav"


Predstava Teatra Naranča "Prva ljubav" održat će se u povodu Valentinova u Dječjem kreativnom centru večeras u 18 sati.

Igraju Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto i Vlatka Rubil, režiju i koreografiju potpisuje Katja Rabar, a autorica teksta je Slavica Lončarić Đugum. Kostime i scenografiju realizirala je Valentina Ferlin - Živić. Za vizualni identitet pobrinuo se Luka Juričić, a za dizajn rasvjete Majkl Mikolić.

Predstava je premijerno izvedena prošle godine, a tom je prigodom redateljica Katja Rabar kazala "predstava će, kao i ostali klasici, ali i autorski tekstovi biti zanimljiva i duhovita onim najmlađima pa i onim malo starijima.

Vjerujem da će publika različite dobi vidjeti i prepoznati dijelove priče drukčije. Mlađi će možda gledati dijelove priče misleći kako to oni neće nikada prolaziti, jer znamo da se u toj dobi nižih razreda osnovne škole dječaci i djevojčice ne druže možda toliko, odvajaju se u grupe te ljubav, poljubac ili čak držanje za ruku gledaju potpuno strano, često i s gađenjem.

To je faza koje smo svjesni i s kojom ćemo se dapače također poigrati u predstavi. Oni nešto stariji prisjetit će se svoje prve ljubavi, dopisivanja u školskim klupama, susretima u parkiću, ili samo nasmijati našem glavnom junaku".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater